Hírek - IKT hírek röviden

Káma azaz Kamera Szútra pozíciók online

Amikor a fotózás még kiváltságosok foglalkozása volt (tehát akkor, amikor még nem váltották le az igazi fényképezőgépeket apró szenzoros okostelefonok és egyéb kis kütyük), a fényképezést oktató tanfolyamok alapfokán tanították mindenkinek a gépek helyes tartását, valamint a fotózáshoz szükséges legjobb testtartásokat.

Káma azaz Kamera Szútra pozíciók online

Azóta viszont nagyot fordult a világ. Fényképezni már nem csak profi, tükörreflexes gépekkel, hanem gyakorlatilag mindennel lehet, és ezáltal mindenki fotósnak is képzeli magát.

A neves útikép-készítő, HDR-guru és fotóblogger, Trey Ratcliff bizonyára szintén látott utazásai közben megannyi csodát féllábon billegő, kalimpáló, nyújtózkodó botcsinálta fotográfusokat, ezért úgy döntött, kifigurázza a kecsesnek épp nem nevezhető pozitúrákat. A Káma-Szútra nevének elferdítéséből megalkotta a Kamera-Szútra kifejezést, majd kilenc kis ábrával indította el a sorozatot, amelynek remélhetőleg lesz még több "epizódja".

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: