Hírek - IKT hírek röviden

Interaktív, multi-touch LCD monitort mutatott be a Sharp

Az elsősorban üzleti találkozókra és prezentációkra szánt 32 colos LCD monitor a szokásosnál érzékenyebb és pontos érintőképernyővel, 4K felbontással, valamint Multi-Touch funkcióval is rendelkezik.

A PN-K322B a Sharp legújabb ultra HD felbontású kijelzője lesz.

A nagy pontosságú érintőképernyőnek és a mindössze 2 mm-es fejjel rendelkező érintő tollnak köszönhetően a gyártó szerint apró, finom vonalak és szövegek kézi bevitelére is jól használható az új modell. Az IGZO technológiával készült PN-K322B a tollal bevitt szöveget akkor is tökéletesen megjeleníti, ha a felhasználó keze éppen az érintőképernyőn van.

Az ultra HD felbontású 4K kijelzők iránti érdeklődés évek óta dinamikusan növekszik az üzleti szegmensben, illetve a professzionális grafikai és videós tartalmak előállítása és szerkesztése terén. A Sharp más területeken is ajánlja a készülék használatát, például ügyfélszolgálati alkalmazásokhoz, illetve bemutatótermekbe vagy akár múzeumok és galériák kiállításaira is.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: