Hírek - IKT hírek röviden

Egyre többen próbálhatják ki a Google-szemüveget

Bővül a kör: további felhasználók számára vált lehetővé, hogy megtudják, mit kínál a Google sokat emlegetett interaktív szemüvege.

Miközben a világ módosabb és az IT-s különlegességek után érdeklődő fele arra vár, hogy a Google bárki számára elérhetővé tegye kiterjesztett valóság alapú szemüvegét, addig a Google is halad előre ez ügyben, igaz, csak apró lépésekkel.

Legutóbb e-mailt küldött a néhány ezer, Google-szemüvegt viselő „szerencsésnek”, és a levélben tájékoztatta őket arról a lehetőségről, hogy meghívhatják egy barátjukat a „szemüveget felfedező programba”. Néhány feltételnek azért meg kell felelnie a szemüveg viselésére meghívottnak, így amerikai állampolgárnak és 18 évesnél idősebbnek kell lennie, és San Franciscóban, Los Angelesben vagy New Yorkban kell viselnie a különleges szemrevalót.

Az ár sem változik, azaz marad a meglehetősen húzósnak mondható 1500 dollár, de ne legyenek kétségeink, pillanatok alatt meg fog duplázódni a Google-szemüvegt viselők száma, és mi egyre több kreatív alkalmazásával fogunk találkozni a jövő tavaszi, nyilvános premierig.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: