Hírek - IKT hírek röviden

Kreatív újdonságok a Canon Legria wifis kamerájában

A Canon ma reggel mutatta be a Legria mini nevű kreatív kameráját, amely különösen nagy látószögű optikával (170°-os látószög álló- és 160°-os látómező mozgóképek esetén), többféleképp dönthető, 2,7”-os, érintésérzékeny kijelzővel és beépített állvánnyal rendelkezik.

Kreatív újdonságok a Canon Legria wifis kamerájában

A feketében, fehérben vagy ezüstben kapható készülék kis tömegével és csekély terjedelmével akár zsebben is elfér, így bárhol kéznél lehet, ha épp videózni támadna kedvünk. A 12,8 MP-es állóképek mellett legfeljebb 1920x1080 pixel felbontású videókat rögzíthetünk.

A szeptembertől kapható Legria mini beépített Wi-Fi modullal is fel lett szerelve, így a fájlátvitel és egyéb szolgáltatások (pl képfeltöltés a közösségi hálóra) vezeték nélkül is elérhetőek (külön alkalmazás tölthető le iOS vagy Android rendszerek alá). Az 1/2,3”-os CMOS szenzor hátulról megvilágított, melynek jelfolyamát a Canon DiG!C DV 4 processzora dolgozza fel.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: