IKT műhely - Facebook

Mostantól bárhová beágyazhatóak a Facebook bejegyzések

Bármilyen külső weboldalra beágyazhatók a facebookos bejegyzések, az így elhelyezett dobozból pedig rögtön lájkolni is lehet az adott weboldalt.

Fokozatosan kapcsolja be mindenkinél a Facebook a nemrég élesített Beágyazott bejegyzések funkciót.

Az újdonság lényege, hogy egy-egy facebookos megosztást (szöveget vagy éppen képet) nem csak linkelni lehet majd a külső weboldalakon, hanem a bejegyzés egy az egyben beágyazható lesz a honlapokra. Az így elhelyezett doboz nemcsak az adott tartalmat mutatja majd, hanem egyebek mellett egy olyan gombot is, amellyel rögtön lájkolni lehet a bejegyzést közzétevő oldalt vagy követni a felhasználót.

Ez utóbbi esetben, tehát privát felhasználók esetén természetesen csak azokat a bejegyzéseket lehet majd külső oldalon beágyazni, amelyeket nyilvánosra állított közzétevőjük. Ha máskor is szívesen értesülne hasonló újdonságokról, lájkolja és figyelje a hvg hu Tech rovatának facebookos oldalát.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: