IKT műhely - IKT az osztályomban

Ingyenes online angol nyelvtanulás otthonról anyanyelvi tanárokkal

Ingyenesen tanulhat bárki online, akár otthonról is az engVid anyanyelvi tanáraival, akik több száz videó-leckében tanítják, magyarázzák az élő angol nyelv rejtelmeit.

Az oldal hetente 3 új angol nyelvleckével bővül - többek között - az angol nyelvtan, a szókincs és az angol kiejtés témakörében.

Az engVid-en jelenleg 8 anyanyelvi tanár magyarázza és mutatja be különböző kategóriákba sorolva (pl businnes english, expressions, grammar, slang, tips...) az angol nyelvtanulás legfontosabb aspektusait. Előadásaikhoz hagyományos fehértáblát és filctollat használnak és a videót nézve teljesen úgy érezhetjük, mintha csak nekünk szólna az ingyenes, online angol óra.

Az engVid oldalon kényelmesen kereshetünk témakör szerint, de a videókat a YouTube-on is megtekinthetjük. Minden egyes videóhoz kvíz kérdések is tartoznak, amivel azonnal tesztelhetjük megszerzett tudásunkat!

Az engVid-t jól használhatják az otthonról, egyedül tanulók, az angol nyelvi érettségire készülők, vagy bárki, aki ingyen szeretne anyanyelvi tanároktól angolt tanulni - online, otthonról is.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: