Hírek - IKT hírek röviden

DMC-GX7 - a hobbifotósok wifis vágya öltött testet benne

Az „igényes fotóst” veszi célba a japán gyártó legújabb tükör nélküli rendszerkompaktja, a DMC-GX7, amely szinte minden jót megkapott, amire egy hobbifotós vágyhat.

A fontosabb külső jegyek közt szerepel a legfeljebb 90 fokban dönthető, beépített elektronikus kereső (2 764 800 képpontos felbontással, 100%-os képfedéssel, 1,39-szeres nagyítással és -4/+3 dioptria állítási lehetőséggel), a dönthető, érintésérzékeny kijelző, a beépített, szenzormozgatásos képstabilizátor, a Wi-Fi és NFC vezeték nélküli egységek, az összesen kilenc, szabadon kiosztható funkció gomb és nem utolsó sorban a magnéziumötvözetből épített gépváz.

DMC-GX7 - a hobbifotósok wifis vágya öltött testet benne

Ám a megnyerő és funkcionális külső mellett a belbecs is tekintélyt parancsoló: a készülék lelke egy új, 16 MP-es szenzor, aminek csökkent a zajszintje és nőtt a dinamikája a korábbi modellekéhez képest. Ez a javulás részben a módosított vezetékezésnek, a megnövelt fénybefogadó felületnek és az optimalizált mikrolencséknek köszönhető.

Ám nem csak az állóképek háza táján történt változás, hanem a videofelvétel-készítésnél is. A GX7-tel elérhetővé válik a teljesen manuális mozgóképfelvétel; a legnagyobb felbontás 1920x1080 @ 50p 28 Mbps adatsűrűséggel.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: