Hírek - IKT hírek röviden

Projektor vagy camcoder a Canon Legria Mini?

A keresztségben Canon Legria Mini nevet kapott újdonságról első pillantásra könnyen azt gondolhatjuk, hogy "személyében" egy kisméretű projektorhoz van szerencsénk, pedig ez koránt sincs így.

Ez a készülék ugyanis egy újszerű külcsínt kapott digitális kamkorder.

A Canon Legria Mini különlegességét egyrészt az integrált állvány megoldás, másrészt pedig az állítható szögű kijelző adja, ezenkívül pedig a 170 fokos széles látószögű objektív mellett sem mehetünk el szó nélkül. A masina lelke egy 12,8 millió képpontot számláló CMOS képérzékelő, mely egy nagyteljesítményű Digic DV4 processzor társaságát élvezi. A mindössze 96x76x22 milliméter méretű kamera révén maximum Full HD, vagyis 1920x1080 pixeles mozgóképek rögzíthetők, a fix gyújtótávolságú objektív pedig 16,8 milliméteres nagylátószöggel rendelkezik.

Említést érdemel továbbá a Wi-Fi támogatás, az egy feltöltéssel mintegy 75 perces működési időt biztosító akkumulátor, illetve a microSD memóriakártyákat fogadó slot. A búvártokkal is felvértezhető Canon Legria Mini forgalmazása szeptemberben fog megkezdődni - az árcédulán 299 dolláros összeg lesz olvasható.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: