Hírek - IKT hírek röviden

Még jobb képretusáslás a Photoshop Lightroom 5.0-ban

Az Adobe néhány hete, a nyár elején adta ki a Photoshop Lightroom 5.0 végleges verzióját, most pedig arról számolt be, hogy elérhetővé vált a legújabb 5.2-es kiadás RC, vagyis Release Candidate változata.

Az új verzió számos korábbi kisebb-nagyobb hibát kiküszöböl, ezenkívül pedig számos vadonatúj fényképezőgép, így például a Canon EOS 70D, a Fujifilm X-M1, illetve a Sony DSC-RX1R RAW formátumát is kezeli. Az ingyenesen letölthető frissítés Windows és Mac számítógépekre egyaránt elérhető.

Még jobb képretusáslás a Photoshop Lightroom 5.0-ban

A Photoshop Lightroom 5 egyik legfontosabb újdonsága az Advanced Healing Brush, melynek révén minden korábbinál könnyebben leretusálhatók a fotókról a nem pont oda való dolgok, ezenkívül pedig említést érdemel még az objektumok (például épületek) függőleges vonalait automatikusan kiegyenesítő Upright Tool, illetve a Radial Gradients, valamint a Smart Previews nevezetű új funkciók. A vadonatúj képmegosztási és slideshow készítési szolgáltatásokkal is felvértezett Photoshop Lightroom 5 máris elérhető az Adobe Creative Cloud tagok számára, ezenkívül pedig egy 30 napig ingyen használható demót is készített belőle a cég.

A teljes szoftver ára 149 dollár, a korábbi verzióról történő upgrade pedig 79 dollárba kerül.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: