Hírek - IKT hírek röviden

Árcédula figyelő szolgáltatás a Pinterest-től

A Pinterest új szolgáltatásának köszönhetően naprakészek lehetünk arról, hogy hol a legolcsóbb a neten a már régóta áhított ruhadarab vagy karosszék, aminek eddig csak a képét nézegettük.

A Pinterest néhány hónappal ezelőtt vezette be a site-on hivatalos oldallal rendelkező webshopok számára, hogy a részletes információk mellett a képeken szereplő termékeik árát is feltűntethetik.

Árcédula figyelő szolgáltatás a Pinterest-től

Ez mindenképp egy fontos lépés volt, a felhasználók láthatták az áhított ruha, bútor vagy kiegészítő árcéduláját, és eldönthették, hogy megvásárolják-e az adott dolgot, vagy csak pinelik a képét a saját profiljukra, és tovább epekednek. A most bevezetett új funkcióval ezt a döntést kívánja megkönnyíteni a Pinterest.

Ezentúl ugyanis nem csak feltünteti, de követi is a termékek árát (mint ahogyan a felhasználóit is), és ha azok csökkennek, emailben küld értesítést erről azoknak a felhasználóknak, akik repinelték a szóban forgó áru képét. Hogy ezek ne a spam mappában végezzék, a Pinterest egy levélben gyűjti össze a számunkra fontos információkat, de a profilunk beállításainál tudjuk módosítani az értesítések gyakoriságát is, vagy ki is kapcsolhatjuk.

Tovább a teljes cikkhez >>> socialtimes.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: