Interaktív eszközök - Interaktív képernyő

Interaktív képernyők - Interaktív Oktatástechnika Portál - Interaktív tábla, interaktív panel, digitális mikroszkóp, oktatási projektor, ultraközeli vetítés, szuperközeli projektor, dokumentumkamerák, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, PC és laptop, e-papír, digitális toll, digitális olvasóköny, webkamera, interaktív tanterem, táblaszoftver, interaktív tananyag, pedagógus képzés - Információk egy fedél alatt www.iot.hu
Interaktív képernyők

Bármilyen standard méretű LCD vagy plazmaképernyőt interaktívvá tehetünk utólag is egy speciális interaktív eszközt tartalmazó fedlap vagy keret alkalmazásával...

Ha valaki megismerte és megszerette az interaktív felületek oktatás, bemutató, értekezlet stb. során nyújtotta előnyeit, bizonyára örömmel veszi, hogy akár meglévő LCD és/vagy plazmatévéket is könnyűszerrel interaktívvá lehet tenni okos kis szerkezetek segítségével.

Erről a témáról olvashatnak hamarosan ebben a rovatban

Bemutatjuk a különböző technikai megoldásokat, felhasználási lehetőségeket és egy csokorba szedjük az eszközök hazai forgalmazóit.

***

Kapcsolódó cikkek: -Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Ha kérdése, véleménye, észrevétele van, netán szívesen megosztaná tapasztalatait másokkal is a témával kapcsolatban, kérjük, értelemszerűen töltse ki az alábbi űrlapot és küldje el szerkesztőségünkbe, vagy írjon nekünk az info@iot.hu email címre. Köszönjük!

Szerkesszük együtt! Amennyiben publikálni szeretne az Interaktív Oktatástechnika Portálon, kérjük olvassa el szerkesztőségi levelünket itt.

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: