Hírek - IKT hírek röviden

Panaszirodát nyit a YouTube :)

A YouTube ugyanúgy fejlődik, mint bármilyen más internetes őrület, miközben egyre több funkcióval bővül, de ahogy korábban a Facebook esetében, úgy most is született egy videó ami bemutatja, hogy mindez milyen lenne, ha egy valódi panaszirodán keresztül intézhetnénk ezeket a dolgokat.

Videóinkról ezerféle statisztikát nézegethetünk, így többek között a nemi megoszlást, a földrajzi elhelyezkedést, de még a közönségmegtartást is szemrevételezhetjük, okulva az ott található számokból. Ennél azonban sokkal fontosabb, hogy mennyien kedvelik, illetve mennyien nem kedvelik az adott filmet, amit a hüvelykujjak mellett lévő számokból tudhatunk.

Az alábbi videóban ezt figurázzák ki úgy, hogy megmutatják, milyen dolgokon problémáznának az emberek, ha valóban lenne egy YouTube ügyfélszolgálat, vagy inkább panasziroda. Külön jó, ahogy a robotokat szűrik a videóban, de van még benne néhány érdekesség.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: