Hírek - IKT hírek röviden

Mit tud a nagyszenzoros Pentax Q7?

A Pentax Q7 érdekessége, hogy a termékcsaládon belül elsőként vonultat fel a korábbiaknál nagyobb, egész pontosan 1/1,7 colos képérzékelőt.

A 7,44x5,58 milliméteres szenzor a mai trendnek megfelelően hátsó megvilágítású CMOS technológiára épül és 12,8 millió képponttal rendelkezik.

Mit tud a nagyszenzoros Pentax Q7?

A tükör nélküli cserélhető objektíves készülék révén maximum 4000x3000 pixeles felbontásban fotózhatunk, a képek nem kívánt bemozdulása ellen szenzormozgatásos képstabilizátor véd, ezenkívül pedig nemcsak JPEG, hanem RAW formátum is választható. A 102x58x34 milliméter méretű, illetve kereken 200 grammos Pentax Q7 nagykapacitású lítium-ion akkumulátora egy feltöltéssel mintegy 250 felvétel (CIPA) elkészítését teszi lehetővé.

A hátoldalt egy 3 colos képátlójú és 460 ezer pixeles TFT kijelző uralja, ezenkívül pedig szólnunk kell még a maximum ISO12800-as fényérzékenységről, az 5 képkocka/másodperc sebességű sorozatfelvevőről, illetve a Full HD videófelvevőről.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: