Hírek - IKT hírek röviden

az_ibm_boviti_zenterprise_nagyszamitogepes_termekkinalatat

A vállalat most bemutatta új zEnterprise BC12 (zBC12) nagyszámítógépét, amelyet az elemzés, a felhő és a mobil számítástechnika legfrissebb vívmányaihoz szabtak.

A gép az IBM legbiztonságosabb és technológiailag legfejlettebb vállalati eszköze, amely kis, közepes és nagyobb vállalatoknak is vonzó lehet.

az_ibm_boviti_zenterprise_nagyszamitogepes_termekkinalatat

Az IBM az új gép mellett új iparági megoldásokkal és továbbfejlesztett szoftverekkel, valamint operációs rendszerekkel bővíti zEnterprise nevű termékcsoportját. A most bemutatott innovációk lehetővé teszik, hogy a bankok új mobil banki szolgáltatásokat kínáljanak, a biztosítótársaságok elejét vegyék a hamis kárigények kifizetésének, a kormányzati szervek pedig egymással együttműködve, a felhőbe telepített új alkalmazások segítségével szolgálják ki a polgárok igényeit.

Az elemzés, a felhő és a mobil számítástechnika minden iparágban megváltoztatja az ügyfelekkel való kapcsolattartás módját – mondta Patrick Toole, az IBM System z vezérigazgatója. Az IBM zEnterprise technológiái egy nagy teljesítményű és rendkívül biztonságos platformmal válaszolnak erre a kihívásra, amely képes kezelni az új és növekvő munkaterhelést.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: