Hírek - IKT hírek röviden

Pörgős lesz a Microsoft xBox1

A Microsoft május végén lebbentette fel a fátylat a mára már igen elavult Xbox 360 sokak által várva várt utódjáról, a nemes egyszerűséggel csak xBox 1 névre keresztelt játékgépről.

Az újdonság egyelőre még nem kapható a kereskedelmi forgalomban, a fejlesztők ugyanis még gőzerővel dolgoznak rajta, így tulajdonképpen nincs is semmi meglepő abban, hogy a Microsoft most egy kicsit felpörgette a készülék grafikus gyorsítóját.

Pörgős lesz a Microsoft xBox1

Marc Whitten, a Microsoft vezető munkatársa egy podcastban elárulta, hogy az xBox 1 AMD eredetű grafikus processzora az eredetileg tervezett 800 MHz helyett egész pontosan 853 MHz-es órajelen fog működni, vagyis ily módon még szebb és gördülékenyebb vizuális élményben lehet majd részünk. Az új grafikus drivert is kapott xBox 1 nemzetközi forgalmazása idén novemberben fog megkezdődni - az újgenerációs Kinect szenzorral felvértezett, jelenleg előrendelhető státuszú készülék hivatalos listaára Európában 499 euró, vagyis mintegy 153 ezer forint.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: