Hírek - IKT hírek röviden

Tokióról készült a 360 fokos gigakép - ezt látni kell

A fotózással kapcsolatban mindig el szoktuk mondani, hogy nagyszerű dolog a pillanatot megörökíteni és sokszor lényegesen kifejezőbb lehet egy-egy fénykép, mint egy videofelvétel, főleg ha utóbbit arra használjuk, hogy életünk fontosabb eseményeit rögzítsük vele, mert általában rajtunk kívül senki nem akarja megnézni a 3 órás lagzivideót, a nyaraláson készült "vigyorogj bárgyún a kamerába" felvételt és a többi hasonlót.

Tokióról készült a 360 fokos gigakép - ezt látni kell

A fényképezőgép valóban képes érzéseket, hangulatokat, pillanatokat megörökíteni és valamilyen szinten az örökkévalóságnak úgy megmenteni, ahogyan az az adott pillanatban megtörtént, illetve ahogyan az emberek megélték. Nagyításhoz kattintson a képre.

A360Citiescsapata azonban még ennél is nagyobb fába vágta a fejszéjét, de nem ez az első csoda, amit véghezvittek, hiszen korábban elkészítették London 360 fokos panorámaképét, ezzel pedig beállították a világ legnagyobb fotójának rekordját. A brigád vezére,Jeffrey Martin azonban ezt követően sem érezte úgy, hogy a rekord elegendő ok az ölbe tett kézzel való ücsörgésre, ezért egy újabb projektbe vágták a fejszéjüket, mégpedig Tokió - hasonlóan részletes - lefotózásába.

Tovább a teljes cikkhez >>> techcorner.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: