IKT műhely - Facebook

Facebook fotók végleges törlése

Remek dolog ez a Facebook, hiszen segítségével pillanatok alatt megoszthatók az ismerősökkel életünk legfontosabb, legörömtelibb, vagy éppen legviccesebb történései. Sokan közülünk azonnal posztoljuk a frissen átvett új kocsink fotóját, csecsemőkorú gyermekünk első mosolyát, vagy éppen azt a fényképet, melyen nem éppen szomjas állapotban letolt gatyával táncolunk a tengerparton.

Facebook fotók végleges törlése

Ezek a fotók azonban sok esetben nem kevés galibát is tudnak okozni, hiszen nem éppen ideális, ha életünk párja innen értesül arról, hogy mennyire leittasodtunk a haverokkal, ezenkívül pedig nyílt titok, hogy manapság már a HR-esek is alaposan át szokták pásztázni a Facebook oldalait. A Secret.li egy olyan szolgálatatás, melynek biztonsági szűrői révén megadhatjuk, hogy pontosan kik láthatják az adott fényképeinket, ezenkívül pedig arra is lehetőség van, hogy a fotók egy adott idő után megsemmisítsék magukat, vagyis ezután már sem a Secret.li rendszerében, sem pedig a Facebookon nem lesznek elérhetők.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: