Hírek - IKT hírek röviden

Önarckép készítés könnyedén az új Nikon csodákkal

A Nikon Europe ma bejelentette COOLPIX termékcsaládjának két új tagját.

A COOLPIX S6600 12x zoom NIKKOR objektívvel és dönthető LCD-monitorral rendelkezik, továbbá beépített Wi-Fi funkcióval segíti a képek megosztását.

Önarckép készítés könnyedén az új Nikon csodákkal

Az ergonomikus COOLPIX L620 pedig továbbfejlesztett zoomot és teljes HD videofelvétel kínál. Az elsőrangú önarcképek készítése mostantól még könnyebb a COOLPIX S6600 dönthető képernyőjének köszönhetően, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy segítsen a képek komponálásában, valamint lehetővé tegye az alacsony és magas perspektívából való felvételkészítést.

Többé nem kell látatlanban próbálkoznia, ha kartávolságból szeretne önarcképet készíteni. Mi több, a mozdulat vezérlés lehetővé teszi, hogy kezének mozdulataival készítsen állóképet vagy videót, vagy akár vezérelje a zoomot, amikor a képernyő önarckép módban van. A tökéletes portrék elősegítése mellett a COOLPIX S6600 további funkciókkal biztosítja, hogy a képek minősége tetszőleges körülmények között lenyűgöző legyen.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: