IKT műhely - IKT az osztályomban

Ingyenes, online rajzfilm készítő program gyerekeknek

Az ABCya Animate online rajzfilmkészítő programmal a gyerekek könnyen tudnak maguknak kis rajzfilmeket készíteni, illetve  az online program segítségével megismerkedhetnek a rajzfilmkészítés rejtelmeivel.

A rajzfilm készítő programmal 100  képkockából álló rajzfilmeket készíthetnek a 8-10 éves gyerekek.


A programban mintegy 100, beépített rajz, klip  közül választhatnak,  megváltoztathatják  a képkockák hátterét,  - sőt maguk is készíthetnek ilyet, - írhatnak,  rajzolhatnak,  festhetnek a képkockákra. A rajz-objektumokat csoportosíthatják, az objektumokat egymáshoz képest előre-hátra mozgathatják.

Az ABCya Animate online rajzfilm készítő program nagy előnye hogy a gyerekek láthatják a megelőző és a következő képkockákat a képkocka-szalagon, így könnyebben kiigazodnak a különböző mozgásfázisok között. A gyerekek az elkészült művet lejátszhatják akár végtelenített a ciklusban is.

Az ABCya Animate rajzfilm készítő platform használatához regisztrálni sem kell, az elkészült rajzfilmek gif formátumban letölthetőek a számítógépre.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: