IKT műhely - IKT az osztályomban

Exkluzív online fotómontázs készítő program ingyen

A PhotoFunia egy ingyenes , online fotómontázs készítő program, amellyel különleges, exkluzív , jópofa és vicces  fotómontázsokat készíthetünk.

Csak ki kell választanunk egy montázs-sablont és fel kell tölteni a montázsba illesztendő képet vagy képeket... a többit az online fotómontázs készítő program végzi el helyettünk.

Exkluzív online fotómontázs készítő program ingyen

Fotómontázs ötleteket könnyen szerezhetünk a mintegy 150 különböző fotómontázs sablonból. Képeinket elhelyezhetjük kiállításokon, forgalmas nagyváros hirdetőtábláin, festőművész készülő képén, aszfaltrajzoló művész keze alatt, hogy kávéházban és egyéb szuper ötletes helyeken.

Legjobb ha a fotómontázs programhoz arcképet, portrét használunk, mert a program az arcképet automatikusan felismeri és elhelyezi a kiválasztott sablonban. Az online fotómontázs készítő programot ingyenesen letölthetjük különböző okostelefonokra is: Windows Phone, Android iOS, Blackberry, Symbian és többiek.

PhotoFunia-val valóban egyszerű és élvezetes a fotómontázs készítése, érdemes kipróbálni!

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: