IKT műhely - Facebook

Miért nem posztolnak többet a Facebookra mobilról?

Egy most elkészült elemzés szerint a Facebook oldalak posztjainak mindössze 5%-a érkezik valamilyen mobil eszközről, pedig ezek a bejegyzések 39%-kal nagyobb aktivitást generálnak.

Véletlen lenne?

Miért nem posztolnak többet a Facebookra mobilról?

A Facebook legutóbbi adatai szerint már több mint 800 millióan használják a közösségi oldalt a mobiljukról, és ez a szám folyamatosan nő. Ehhez képest az EdgeRank Checker mérései szerint az adminok továbbra sem részesítik előnyben a mobil eszközöket, a Facebook oldalak bejegyzéseinek ugyanis csak 5%-át posztolják ilyen módon.

A céges oldalak tartalmait tehát túlnyomó részt még mindig a gép előtt ülve állítják elő, holott ugyanebből a felmérésből az is kiderült, hogy a mobilos posztok 39%-kal nagyobb aktivitást generálnak; ez rajongókra lebontva 0.15%-os növekedést jelent. A mobilt használó adminoknak a 63%-a pedig tapasztalta is ezt a fajta változást.

Tovább a teljes cikkhez >>> socialtimes.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: