Hírek - IKT hírek röviden

Könyebb megosztás és nagyobb biztonság a Firefox 23-ban

Az utóbbi időkben hozzászokhattunk már ahhoz, hogy a Mozilla néhány havonta kiad egy-egy egész verziószámot növekedett új böngészőt.

Nincs ez másképp most sem: a vállalat legutóbb június végén hallatott magáról, még pedig a Firefox 22 kiadása kapcsán, erre most már itt is az eggyel újabb kiadás, a Firefox 23, mely Windows, Mac és Linux változatokban tölthető le a cég weboldaláról.

Könyebb megosztás és nagyobb biztonság a Firefox 23-ban

Természetesen teljesen ingyen és bérmentve. Újdonság az áttervezett tűzróka logó, mely a Firefox 23 béta verziójából már ismerős lehet - a böngésző jól ismert logója legutóbb 2009-ben változott meg, és ahogy akkor is, most is csak enyhén fésülték át a logót.

Természetesen nem csak kozmetika terén találhatunk újdonságokat: az egyik legfontosabb új feature a Share gomb megjelenése, melynek révén minden eddiginél könnyebben és egyszerűbben oszthatunk meg különböző tartalmakat a browserben. Ugyancsak újdonság az új tartalomszűrő megoldás, mely az eddigieknél hatékonyabban védi számítógépünket a nem éppen biztonságos tartalmaktól.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: