Hírek - IKT hírek röviden

Folytatódik a Kaméleon Olvasóklub alsó tagozatosoknak

A Csimota Könyvkiadó két évvel ezelőtt indította el Kaméleon Olvasóklub című olvasás-népszerűsítő játékát: alsó tagozatosok számára.

A levelezős játék célja, hogy kortárs és klasszikus gyerekirodalmi szövegeket, meséket ismertessen meg a kisdiákokkal, szülőkkel és pedagógusokkal, , és ezzel is segítse az olvasóvá nevelést.


Tudomásunk szerint ez az egyetlen olyan játék, mely több kiadó kötetei közül válogat. Talán kiadó-függetlenségének is köszönhető, hogy számos neves szakmai szervezet adta nevét a programhoz, mégpedig a HUNRA, a Könyvtárostanárok Egyesülete, Tanítók Egyesülete, Magyar Gyerekkönyvkiadók Egyesülete.

Az eddigi visszajelzések kivétel nélkül nagyon pozitívak, így a Csimota nagy reményekkel indítja a játékot a következő: 2013/2014. tanévben is. A gyermekrajzok az olvasóklub elmúlt évi pályázatából származnak.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.osztalyfonok.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: