Hírek - IKT hírek röviden

Már 9 EU orszáőgban folyhat a Google zenei stream (Music All Access)

A cég a támogatási oldalán közölte, hogy a májusi fejlesztői konferencián bemutatott, a Google Playen elérhető zenei szolgáltatás, a Music All Access mostantól már kilenc európai országban is hozzáférhető: Ausztriában, Belgiumban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Írországban, Luxemburgban, Olaszországban, Portugáliában és Spanyolországban.

Már 9 EU orszáőgban folyhat a Google zenei stream (Music All Access)

A bevezetéskor csak az USA-ban működő szolgáltatás ezeken kívül Ausztráliában és Új-Zélandon is használható. A zenei streamszolgáltatások piacán megjelenő új versenytárs – csakúgy, mint az Egyesült Államokban – 30 napos próbaidőszakot is kínál, emellett szeptember 15-éig akciót hirdet, addig havi 7,99 eurórért lehet előfizetni, utána 9,99 lesz az ár.

A szolgáltatás elindítását az tette lehetővé, hogy a Google sikeres tárgyalásokat folytatott a nagy zenei kiadókkal, így az előfizetők 18 millió zenéhez férhetnek hozzá. A többi ilyen szolgáltatáshoz hasonlóan itt is van felhasználóiviselkedés-elemzés, a rendszer ez alapján fogalmaz meg ajánlásokat, emellett van lehetőség az offline zenehallgatásra is.

Tovább a teljes cikkhez >>> itcafe.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: