Hírek - IKT hírek röviden

Ügyesen vonza az ügyfeleket a Microsoft az Apple-től

A SkyDrive plusz tárhelyet ad a volt MobileMe-előfizetőknek.

Mint néhány nappal ezelőtt beszámoltunk róla, az iCloudra való átmigrálás során az Apple az összes érvényes MobileMe-előfizetéssel rendelkezőnek ingyen biztosított az új szolgáltatásában a korábban kifizetett konstrukciónak megfelelő extra tárhelyet.

Ügyesen vonza az ügyfeleket a Microsoft az Apple-től

Ez most szeptember 30-cal véget ér, onnantól kezdve az érintetteknek is ki kell nyitniuk a pénztárcájukat, amennyiben plusz kapacitásra van szükségük. A Microsoft tájékoztatása szerint ettől függetlenül nincs mitől félniük a volt MobileMe-s felhasználóknak, ugyanis akik átküldik Apple-től legutóbb kapott MobileMe-s tájékoztatólevelet a HelpMeSkyDrive@outlook com e-mail címre, azok az ingyen 7 mellé kapnak még bérmentve 15 gigabájt tárhelyet – 12 hónapra.

Nagyításhoz kattintson a képre. Kapcsolódó érdekesség, hogy a Microsoftnak meg kell változtatnia a SkyDrive nevét, ugyanis egy nemrég lezárult angliai perben hozott döntés szerint egyes vásárlók azt hihetik, hogy a szolgáltatásnak köze van a British Sky Broadcasting Grouphoz.

Tovább a teljes cikkhez >>> techcorner.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: