Hírek - IKT hírek röviden

Táblagépes barangolás a Szegedi Vadasparkban

Uniós támogatással látványos és könnyen kezelhető interaktív tájékoztatórendszer építenek ki a Szegedi Vadaspark vendégeinek.

Az Európában egyedülálló megoldásnak köszönhetően a látogatók a Szegedi Vadaspark eddiginél érdekesebb arcát ismerhetik meg.

A vendégek az állatkert kapujában egy táblagéppel a kezükben barangolhatják be a Szegedi Vadaspark több mint 45 hektáros területét. A mobileszközzel fényképeket készíthetnek, amelyeket azonnal feltölthetnek a közösségi hálózatokra, térkép és állatkereső segíti a tájékozódásukat.

A táblagép képernyőjére felkerülnek az eligazodást segítő animációk, egy-egy kifutó közelébe érve pedig rengeteg információ, fotó és mozgókép jelenik meg az adott fajról. A tájékoztatórendszer előre meghatározott túrákat is kínál a vendégeknek, a rövidebbik tizenöt, a hosszabbik huszonöt fajt mutat be részletesen.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: