Hírek - IKT hírek röviden

Így néz ki az Xbox1 csomag - belülről

A várhatóan karácsonyra megérkező új videojáték dobozának tartalmát a Major Nelson becenéven ismert Larry Hryb, a Microsoft Xbox Live részlegének vezetője mutatja be a cég blogjára feltöltött videón.

A csomag tetején a Kinect mozgásérzékelő szenzor új változata található, amely közelebb álló játékosokat is tud érzékelni. Jár a készülékhez egy mikrofonos fülhallgató a Skype és a multiplayer játékok használatához.

Így néz ki az Xbox1 csomag - belülről

Az Xbox 360-hoz képest javulni fog az online hívások kép-, és hangminősége. Az alapcsomag részét képezi egy olyan HDMI kábel, amely nem csak full-HD, de akár 4K felbontású videó átvitelére is hitelesítve van arra alkalmas tévékészüléken.

A bemutatóból kiderül, hogy az xBox 1 már USB 3.0-s csatlakozókkal van felszerelve, HDMI-bemenetén pedig például kábeltévés beltéri egység jelét is tudja fogni, ez teszi lehetővé, hogy a videojátékból közvetlenül tévéműsorra válthasson a játékos. Külön bemenet szolgálja ki az infravörös vevőt, amely a tévé vagy lejátszóeszközök távirányítóinak jeleit képes átvenni. Van a konzolon még egy optikai hangkimenet a hangrendszert használók számára.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.origo.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: