Hírek - IKT hírek röviden

iPhone vezérli az okosvibrátort

Egy hét alatt a termék megvalósítására tervezett pénz többszörösét gyűjtötték be az Indiegogo nevű közösségi finanszírozó portálon a Vibease nevű okosvibrátor kitalálói. A szexuális kiegészítők új generációjának tartott eszköz egy Hermione Way nevű amerikai hölgy agyszüleménye, aki korábban egy startup cégek életét feldolgozó valóságshow-ban is szerepelt.

iPhone vezérli az okosvibrátort

A projekt honlapján lévő videó szerint a Vibease iPhone-nal és androidos okostelefonokkal kommunikáló vibrátor lesz, amely fejlesztőinek ígérete szerint nem csupán egy szilikonba épített elektromos motor, és testük mellett a hölgyek lelkét és fantáziáját is megcélozza. A Vibease apró kivitelben készül, így tervezői szerint akár hétköznapi ruha alatt is lehet viselni, használatához a beépített akkumulátort fel kell tölteni. A teljes élményhez azonban egy okostelefonos applikációra is szükség van, amely vezeték nélküli kapcsolaton keresztül vezérli a rezgőmotor működését.

Az applikációban a tervek szerint különböző fantáziákat árusítanak majd, amelyek az eltérő habitusú és hangulatú hölgyek számára nyújtanak majd kikapcsolódást. Ezek között a bemutatóban olyan címűek találhatók, mint "A szerelem hevében", vagy "Az ősz milliárdos".

Tovább a teljes cikkhez >>> www.origo.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: