Hírek - IKT hírek röviden

Adja el Androidos app-ját az Amazon áruházban

Az Amazon Mobile App Distribution Program keretén belül mostantól HTML5 alkalmazások is terjeszthetőek az Appstore-on keresztül, melyek a Kindle Fire készülékekre és minden más androidos eszközre az Amazon piacterén keresztül ugyanolyan formában telepíthetőek lesznek, mint a natív alkalmazások.

Adja el Androidos app-ját az Amazon áruházban

Valójában a webappokat az Amazon natívokkal azonosan kezeli majd, ugyanúgy listázhatóak lesznek, katalógusba lesznek rendezve és a felhasználók ugyanazon felületen találhatják meg ezeket, mint a natív alkalmazásokat. Az Amazon megoldásánál a HTML5 alkalmazások és mobiloldalak megkapják ugyanazt a támogatás, mint a natív appok, viszont sokkal olcsóbban és gyorsabban előállíthatóak.

Ugyanúgy lehet hirdetni, hivatkozni rá, telepíteni és használni a webes programokat, mint natív társaikat, a terjesztési lehetőségek is azonosak, így könnyen lehet közönséget szervezni, eljutni a sok millió felhasználóhoz. A webes appok eddig leginkább azért indultak hátránnyal, mert saját felületről nagyon nehéz érdemi elérést produkálni, ezért csomagolta mindenki hibrid alkalmazásokba webes megoldásait, de ennek is megvoltak a hátrányai, például az, hogy nem a normál böngészőmotorokon, hanem a platform által nyújtott, jelentősen lemaradt, elavult motorokon futottak a kódok.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: