Hírek - IKT hírek röviden

Új PC házazal jön a Lian Li

A Lian Li bejelentette a PC-10N jelzésű jelzésű számítógépházát, mely a cégre jellemző, visszafogott dizájnnal próbál majd vásárlókat szerezni. A fekete és ezüst színezéssel érkező termék Mini-ITX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és három darab 5,25, valamint hat 3,5, illetve kettő 2,5 colos rekeszt kínál.

Új PC házazal jön a Lian Li

A kisebb fiókok természetesen rejtve vannak. A 473 mm magas, 210 mm széles és 498 mm mély házban a meleg levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor távolítja el, míg a hűvös légáramlatokat az előlap mögé szerelt két darab 12 cm-es légkavaró kelti. A szellőzés természetesen fokozható két oldalsó és egy felülre szerelhető 12 cm-es szélgéppel.

Az I/O panel a ház előlapjának oldalán kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab 3.0-s USB csatlakozóval rendelkezik. Sajnos a méretbeli korlátok miatt extrém hosszú VGA-k alkalmazására nincs lehetőség, de a 300 mm-es hely így is elég jónak számít, emellett a 155 mm magas processzorhűtők felszerelése sem okozhat gondot.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: