Hírek - IKT hírek röviden

SkyDrive újítások: GIF animáció és …

Úgy tűnik, a Microsoft webes alkalmazásainak fejlesztőcsapatai mostanában nagyon felpörögtek, hétről-hétre jelentik be ugyanis az online szolgáltatások újabb extráit.

A mai témánk alapjául szolgáló frissítési csomagban új formátum támogatásokról és a megosztási lehetőségek javításáról lesz szó.

SkyDrive újítások: GIF animáció és …

A SkyDrive fejlesztői kompatibilitás és állománykezelés terén több hiányosságot is pótoltak, melyek mondjuk úgy, esszenciálisak voltak ahhoz, hogy a tárhely szolgáltatás lépést tudjon tartani a felhasználói igényekkel. Az első ilyen sarkalatos pont a képek formátumának támogatása és megjelenítése.

Az egyik újonnan támogatott képtípus a manapság ismét nagy divatját élő animált GIF, melyet az internetezők többsége a videók helyett, leginkább komikus jelenetek továbbítására használ. Bár a GIF kiterjesztésű fájlok eddig is megjeleníthetők voltak a webes felületen böngészve, feltöltés után sem a böngészőben, sem megosztott fájlként nem működött az animáció, mostanáig.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: