Hírek - IKT hírek röviden

Fotóról dolgozik a kulcsmásoló szoftver

Nincs is annál rosszabb, amikor véletlenül eltörjük, vagy éppen valahol elhagyjuk az egyik kulcsunkat, és emiatt aztán nem tudunk bejutni a lakásba, vagy éppen a hétvégi nyaralóba.

Ilyenkor aztán hívhatunk egy kulcsmestert, vagy elballaghatunk egy kulcsmásolóhoz, de mostantól már sokkal egyszerűbb a dolgunk, mint régen volt.

Fotóról dolgozik a kulcsmásoló szoftver

Történt ugyanis, hogy napvilágot látott egy iPhone-okra készült új alkalmazás, melynek révén pillanatok alatt lefotózhatjuk az általunk használt kulcsokat, melyeket aztán alaposan ki is elemez a szoftver. És hogy mindez miért jó nekünk?

Például azért, mert ha elhagyjuk valahol az egyik kulcsunkat, akkor a telefonunkkal besétálhatunk a kulcsmásolóhoz, aki aztán villámgyorsan tud adni nekünk egy pótkulcsot. Ezenkívül pedig akár magából az alkalmazásból is rendelhetünk másolt kulcsokat - mindez csak néhány gombnyomás kérdése.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: