Interaktív eszközök - Állványok, fóliák, adapterek

Interaktív tábla állványok, kiegészítők - Interaktív Oktatástechnika Portál - Interaktív tábla, interaktív panel, digitális mikroszkóp, oktatási projektor, ultraközeli vetítés, szuperközeli projektor, dokumentumkamerák, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, PC és laptop, e-papír, digitális toll, digitális olvasóköny, webkamera, interaktív tanterem, táblaszoftver, interaktív tananyag, pedagógus képzés - Információk egy fedél alatt www.iot.hu
Állványok, fóliák, adapterek

Az interaktív táblát nem kell föltétlenül a falra szerelni. Több teremben is használhatunk egy táblát, ha azt mobil állványra szereljük. Az integrált táblarendszer pedig megoldás lehet azoknak, akik az új és hagyományos táblamegoldásokat együtt szeretnék használni... ...

A falra szerelt tábla magasságát is könnyen a mindenkori tanulók méretéhez, adottságaihoz igazíthatjuk, ha állítható faliállványt használunk.
Meglévő, régi tábláinkból gyorsan és gazdaságosan szuper felületű interaktív táblát varázsolhatunk speciális táblafólia felragasztásával..

Ebben a rovatban az interaktív tábla hasznos kiegészítőit mutatjuk be. Ezek áttekintése, beszerzési forrásaik megismerése segíthet abban, hogy az adott oktatási körülményekhez legmegfelelőbb táblát és kiegészítőket válassza.

Első cikkek hamarosan...
***

Kapcsolódó cikkek: -

 

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Ha kérdése, véleménye, észrevétele van, netán szívesen megosztaná tapasztalatait másokkal is a témával kapcsolatban, kérjük, értelemszerűen töltse ki az alábbi űrlapot és küldje el szerkesztőségünkbe, vagy írjon nekünk az info@iot.hu email címre. Köszönjük!

Szerkesszük együtt! Amennyiben publikálni szeretne az Interaktív Oktatástechnika Portálon, kérjük olvassa el szerkesztőségi levelünket itt.

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: