Hírek - IKT hírek röviden

Ezt nézze meg! 1,5 millió email egyetlen másodperc alatt

Egy kép többet mond ezer szónál, hát még ha valós időben változó értékekkel is kiegészítik.

Rengeteg Google-keresést indítunk, tweetet küldünk, fotót töltünk fel a netre, azonban, hogy ez a bizonyos rengeteg mit is jelent, azt csak akkor fogjuk fel igazán, ha vizualizálva is elénk tárják.

Ezt nézze meg! 1,5 millió email egyetlen másodperc alatt

Valami ilyesmire vállalkozott a One Second nevű oldal, amely kis ábrákkal szemlélteti az egyetlen másodperc alatt indított keresések, Dropbox-feltöltések, YouTube-videó nézések, Facebook like-ok arányát. Emellett valós időben mutatja, hogy az oldalra lépésünk óta mennyivel is növekedett az említett akciók száma.

S amikor már azt hihetnénk, hogy nem jöhet meglepetés a Google-kereések vagy a Facebook like-ok elképesztő száma után, akkor egy pár soros internet történeti áttekintés után megjelenik az igazi sztár: az e-mail, és csak jönnek és jönnek egymás után a kis ikonok, s döbbenten tudatosíthatjuk, hogy egyetlen másodperc alatt több mint másfél millió elektronikus levél kel útra.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: