Hírek - IKT hírek röviden

A legjobb Vine videók összefűzve

A Vine pár hónap alatt hódította meg az internetet, a január végén megjelent alkalmazás áprilisban már a legtöbbet letöltött app volt az Apple App Store-jában.

A Twitter tulajdonában levő videómegosztó egyszerű trükkel él: a feltölthető videók legfeljebb hat másodpercesek lehetnek.

A legjobb Vine videók összefűzve

Bár hat másodpercbe nagyon kevés fér bele, a rengeteg viccesnek szánt részeg online üzenet és a természetesen azonnal elharapózott Vine-pornó mellett olykor meghökkentően vicces és kreatív darabokba futhat bele az ember. A Digg linkgyűjtőn tűnt fel ez a videó, amiben valaki fáradhatatlan munkával kimazsolázta a Vine óceánjából a leghumorosabb és legérdekesebb darabokat, és összefűzte egy majdnem 12 perces remixszé, kicsit a kilencvenes években népszerű viccesházimozi-tévéshow-k stílusában, de azoknál sokkal-sokkal ütősebb tartalommal.

You Will Never Want to Stop Watching This Incredible Vine Compilation Video ;) Best Vine compilation of 2013. Subscribe for more if you want.

Tovább a teljes cikkhez >>> index.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: