Hírek - IKT hírek röviden

Okoshátizsák heckerek és zivatar ellen

Egy tömött tömegközlekedési eszközön zötykölődve alapvetően kétféle veszélynek vagyunk kitéve.

Az egyik, hogy a szemfüles tolvajok teljesen észrevételen módon pillanatok alatt megszabadítanak különböző értékeinktől, a másik pedig, hogy az ügyes hackerek a közelünkbe férkőzve esetleg hozzáférhetnek az elektronikus berendezéseinken tárolt személyes adatainkhoz.

Nos, a Das Keyboard legfrissebb újdonsága mind a tolvajok, mind pedig a hackerek ellen véd. A mechanikus védelem áll egyrészt egy a szem elől teljesen elrejtett cipzárból, másrészt pedig egy egyedi mágneses zárómegoldásból.

A hackerek ellen pedig úgy véd a hátizsák, hogy borítása olyan anyagból készült, mely mindenféle rádiófrekvenciás jelet blokkol. A HackShield Bag nevezetű hátizsák ezenkívül még időjárásálló kivitelű is egyben, így akár egy kiadós zivatar esetén is teljesen biztosak lehetünk abban, hogy a belül tárolt notebook, vagy okostelefon teljesen vízmentes marad.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: