Hírek - IKT hírek röviden

Ismét működik a meghekkelt Apple fejlesztői portál

Nehéz szülés volt rendbe tenni a központot, de szerencsére még időben sikerült.

Múlt heti ígéretéhez tartva magát az Apple szombaton egy e-mailben felhívta a regisztrált fejlesztőinek figyelmét, hogy végre teljes mértékben helyreállt a Developer Center működése.

Ismét működik a meghekkelt Apple fejlesztői portál

A portált még július 19-én sikerült feltörnie egy fehér kalapos hackernek, aki a trükkjeinek tesztelése közben többek közt e-mail címeket szerzett a webhely adatbázisából. A problémák azonnali jelentése ellenére az Apple csak július 21-én reagált, ám akkor hatalmas kárelhárításba kezdve elérhetetlenné tette a komplett portált, majd annak különböző részeit egészen a múlt hét végéig fokozatosan kapcsolta vissza.

Nagyításhoz kattintson a képre. A fejlesztői központra jelenleg a szokásosnál is nagyobb szükség van, hiszen az ősszel véglegesednek az iOS 7 és Mac OS X 10.9 operációs rendszerek, így egyre nagyobb a nyomás fejlesztőkön, hogy az új és meglévő alkalmazásaikat teszteljék, adott esetben kompatibilissé tegyék velük.

Tovább a teljes cikkhez >>> techcorner.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: