Számítógépek - Okostelefonok

Mivel jön a Google az IFA 2013-ra?

Az iPad bemutatásával az Apple valójában újraalkotta a táblagépek fogalmát, hiszen egy teljes értékű személyi számítógép helyett egy mindenki számára könnyen használható, intuitív felülettel rendelkező könnyű és karcsú gépet dobot piacra, akkoriban szokatlanul alacsonynak tűnő áron.

Mivel jön a Google az IFA 2013-ra?

Azóta azonban a Google szövetségesei is megmutatták az Android platformban rejlő lehetőséget és minden korábbinál alacsonyabb árszegmensbe merészkedtek. Az „invázió” olyan sikeresnek tűnt, hogy az Apple még az elődjénél sokkal kedvezőbb árfekvésű és jóval kompaktabb iPad mini segítségével sem tudta lelassítani a piaci részarányának folyamatos csökkenését.

Ez persze egyáltalán nem meglepő, hiszen ma már 150 dollár alatt is elérhető olyan készülék, mint az ASUS MeMO Pad HD 7, mely HD kijelzőt, négymagos processzort és dupla HD kamerát kínál, miközben árban nem éri el az Apple legolcsóbb készülékének felét sem. Pletykák szerint a közelgő IFA 2013 szakkiállás során a mérsékelt árú megoldásairól ismert Archos is felveszi majd a kesztyűt, hiszen pontosan egy tucat újdonsággal rukkol elő.

Tovább a teljes cikkhez >>> mobilarena.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: