Hírek - IKT hírek röviden

A BigData

Ron Kasabian, az Intel Data Center and Connected Systems csoportjának bigdata-megoldásokért felelős vezérigazgatója szerint a nagy adat bizalmi kérdéseket vet fel az üzleti felhasználók körében - értékének bizonyításához éppen ezért egy sikeres projektnél valószínűleg többre lesz szükség a vállalatnál.

A BigData

Miközben a gazdaság még mindig csak próbál talpra állni, és az üzlet világát botrányok sora rengeti meg, úgy tűnhet, az élet csupa küzdelem - az emberek meglehetősen bizalmatlan hangulatban vannak. Ilyen körülmények között egyáltalán nem meglepő, hogy a lakosság érezhetően kevésbé hisz akár a kormányzatoknak, akár a vállalatoknak.

A nagy adat témája ugyanígy bizalmi kérdéseket vet fel a vállalatok körében. A bigdata-megoldások esetében nem is bevezetésük elérése, az első projekt elindítása jelenti a legnagyobb nehézséget, hanem az emberek ráhangolása, a bizalom megnyerése - nem csupán az adatok, hanem az iránt is, amit az adatokkal kezdhetnek.

Tovább a teljes cikkhez >>> techcorner.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: