Hírek - IKT hírek röviden

Virtualizált infrastruktúra rendszert hoz az Oracle

Általános célú infrastruktúra-dobozt dobott piacra az Oracle.

A Virtual Compute Appliance, ahogy a neve is mutatja, egy virtualizált infrastruktúra, amely szervereket, hálózati eszközöket, tárolót és persze saját szoftvert tartalmaz.

 

Virtualizált infrastruktúra rendszert hoz az Oracle

A cél egy gyorsan telepíthető és üzembe állítható rendszer megalkotása volt, amelyen tetszőleges alkalmazás futtatható. Az Oracle előre integrált rendszereinek receptje a kezdetektől ugyanaz: a komponensek hosszadalmas összeválogatása, összehangolása ne az ügyfél dolga legyen, ezt a gyártó elvégzi, így lerövidül az idő, ami az igény felmerülésétől az új gép csatasorba állításáig eltelik.

Az egységes konfigurációnak és az előre tesztelésnek köszönhetően kevesebb a hibalehetőség, a komponensek pedig egyszerre, egy menetben patchelhetők. Ezt a szemléletet alkalmazzák az Oracle "engineered" gépei, amelyek sora az Exadatával indul még 2008-ban, mára azonban több mint fél tucat különféle rendszer van a kínálatban.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: