Hírek - IKT hírek röviden

Óriásképernyőkben hisz a Sharp

Míg a konkurens cégek jó része a különféle kiegészítő szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt, addig a Sharp szerint a sikerhez vezető út nagy képátlójú televíziókkal van kikövezve.

Ennek megfelelően a cég kínálatába már eddig is elég sok ilyen jellegű készülék került be, és a hazai képviselet most arról tájékoztatott minket, hogy mostantól Magyarországon is egy újabb óriási tévével bővül a termékpaletta.

Óriásképernyőkben hisz a Sharp

Egészen pontosan a 70 hüvelykes, azaz 177 centiméteres, LC-70LE747E típusjelzésű készülékkel, amely a Sharptól már megszokott módon LCD technológiára épül. Az Edge LED háttérvilágítású, egymillió forintba kerülő, saját gyártású X-Gen panellel felszerelt modell képes a háromdimenziós tartalmak megjelenítésére, amihez az aktív shutteres képalkotási eljárást használja.

A Full HD felbontást kínáló televízió megkapta az új, Home Screen névre hallgató kezelőfelületet, amelynek ideje is volt, hiszen a konszern e téren rútul lemaradt vetélytársaitól. Az Aquos NET+ névre hallgató, internetes alkalmazásokat tömörítő platform sem hiányzik, és a teljes értékű, Flash támogatású böngészőt sem spórolták ki belőle.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: