IKT műhely - IKT az osztályomban

ikon készítő program letöltés az App Store-ból

Készíts saját ikonokat alkalmazásaidhoz, diagramokat egyszerűen, vagy videókat a barátaiddal.

Az évek során túlságosan megszoktuk már az iOS kezelőfelületét, így amolyan megváltásként jön ősszel az iOS 7 , melyet valószínűleg az iPhone 5S bejelentés ével egy időben indít útjára az Apple.

ikon készítő program letöltés az App Store-ból

Az egyelőre hivatalosan még be nem jelentett rendezvény közel egy hónap távolságra van tőlünk, addig még tartogathat meglepetéseket az App Store (bár tény, hogy az elmúlt hetekben jelentősen lecsökkent a kiemelkedő alkalmazások száma, de tudjuk be annak, hogy a melegben nehéz produktívnak lenni). Hébe-hóba találkozuk hasonló alkalmazásokkal, de az Iconical minden eddiginél kidolgozottabbnak és érdekesebbnek tűnik, ráadásul internetkapcsolat sem szükséges a használatához.

Az egyelőre féláron, 1,99 euróért megvásárolható app-pel saját ikonokat kreálhatunk 14000 különböző alkalmazáshoz, ráadásul a kedvenc, gyakran hívott (akár telefonon, akár Skype-on) ismerőseink kontaktját is kihelyezhetjük a nyitóképernyőre egy ikon formájában, a lehető leggyorsabb elérés érdekében. Több, mint 200 alkalmazás olyan funkcióit is beállíthatjuk „gyorsgombra”, melyeket egyébként csak 4-5 érintéssel tudnánk elérni. Ha letöröljük az Iconical t, akkor sem kell attól tartani, hogy a vele készített ikonok elvesznének.

Tovább a teljes cikkhez >>> techcorner.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: