Hírek - IKT hírek röviden

Történelmet írnak a magyarok az Oracle konferencián

Több mint 1.000 pályázó közül kapott felkérést egy magyar szakértő a világ egyik legrangosabb vállalati informatikai konferenciáján való szereplésre, amire eddig nem volt példa az Oracle OpenWorld történetében.

Az Oracle OpenWorld a világ egyik legnagyobb üzleti informatikai konferenciája a vezető vállalatok, IT döntéshozók és vállalati informatikai szakértők részvételével, melyet minden év szeptemberében rendeznek meg San Franciscóban.

Történelmet írnak a magyarok az Oracle konferencián

A 2012-es eseménysorozat 50.000 érdeklődőt vonzott a város több mint 12 központi, külső és belső helyszínére. A tematikát tekintve a szakemberek olyan kérdéseket járnak körül, mint a vállalatirányítást támogató informatikai megoldások legújabb fejlesztései, a vállalatok működési hatékonyságának növelése, optimalizálása.

A konferencia szervezője az Oracle, a világ legszélesebb informatikai termék-portfóliójával rendelkező, adatbázis területen piacvezető vállalata. 2013. szeptember 22. és 26. között magyar szakértő is megszólal az Oracle OpenWorld konferencián, amire eddig nem volt példa az esemény 1997-ben kezdődött történetében.

Tovább a teljes cikkhez >>> techcorner.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: