Hírek - IKT hírek röviden

A jó infarmatikai vezető ismérvei

A Ricoh Europe megbízásából készült tanulmányban részt vett európai közügyi vezetők meghatározták a jövő sikeres közügyi informatikai vezetőjének kulcsfontosságú tulajdonságait.

A két legfontosabb tulajdonság (holtversenyben az elsők) a marketing és technológiai szakértelem, amelyet a kritikus üzleti folyamatokban szerzett tapasztalat követ.

 

A jó infarmatikai vezető ismérvei

Továbbá, a közügyi szektor vezetőinek 90%-a egyetért abban, hogy a saját informatikai vezetője rendelkezik a közügyi szolgáltatások digitális átállásához szükséges szakértelemmel. Ezek a tulajdonságok összefüggésben vannak a szektor megújult erőfeszítéseivel, hogy tovább növeljék a hatékonyságot és közben javítsák az állampolgároknak nyújtott digitális szolgáltatások színvonalát.

A közügyi szektor egyértelműen mutatja, hogy az informatikai vezetőknek elengedhetetlen, hogy megértsék a jövő állampolgárainak kommunikációs igényeit. Az EU digitális napirendje arra összpontosít, hogy megkönnyítse az állampolgárok és vállalkozások közügyi szervekkel való kommunikációját Európán belül, és az európai közügyi szolgáltatásokat « alaphelyzetben az elektronikus adminisztráció » felé irányítsa a hatékonyság növelése és a jobb digitális szolgáltatások nyújtása érdekében.

Tovább a teljes cikkhez >>> techcorner.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: