Hírek - IKT hírek röviden

Elérhető a SUSE Studio 1.3

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet  bejelentette, hogy SUSE termékportfóliójában elérhetővé vált a SUSE Studio 1.3. A program legfrissebb változata megkönnyíti az alkalmazások telepítését és karbantartását az EC2, OpenStack és SUSE Cloud rendszereket.

 

Elérhető a SUSE Studio 1.3

A termék segítségével összeállított virtuális alkalmazások ezentúl Windows Server-környezetekben is zökkenőmentesen futtathatók. A rendszerképkészítő alkalmazás legújabb frissítése olyan új szolgáltatásokat kínál, amelyek segítségével az ügyfelek könnyebben telepíthetnek és kezelhetnek teljes értékű informatikai szolgáltatásokat olyan virtuális és felhőalapú környezetekben , mint az OpenStack, az Amazon EC2 és a SUSE Cloud.

Az alkalmazások telepítési és életciklus-kezelési idejének csökkenésével az informatikai szervezetek, a szoftverfejlesztők és a számítógépgyártók gyorsabban vezethetik be az új technológiákat és szolgáltatásokat, hogy megőrizzék versenyképességüket. A SUSE Studio segítségével az ügyfelek többféle formátumban is összeállíthatják a szoftveralkalmazás-képeket, majd telepíthetik azokat a fizikai hardvereken virtualizált vagy felhőalapú környezetekben.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: