Hírek - IKT hírek röviden

Szemüveg nélküli 3D tévézés

A tévékbe épített 3D funkció a piaci szereplők várakozásai ellenére nem aratott átütő sikert, mert igen kevesen használják rendszeresen, sokak számára inkább megmaradt egy alig használt extrának.

Ebben biztos nagy szerepet játszik, hogy még mindig viszonylag kevés az ilyen formátumban elérhető tartalom, és biztos, hogy a szemüvegek is okolhatóak az igazi áttörés elmaradásáért.

 

Szemüveg nélküli 3D tévézés

Hiába csökkentették ezek súlyát az évek során jelentősen, sokan még mindig ódzkodnak ezektől. Erre jelenthetnek megoldást a különféle szemüveg nélküli háromdimenziós megjelenítést biztosító technológiák.

A Grundig már 6-7 éve rendelkezett működőképes prototípussal, amiből azonban nem lett semmi a későbbiekben, viszont a Toshiba kínálatában már meg található egy ilyen, kereskedelmi forgalomban is megvásárolható modell. Azonban ez még mindig nagyon drága, és ráadásul a kép minőségét is sok kritika érte, és éri mind a mai napig.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: