Hírek - IKT hírek röviden

Hármas újdonság jön az Olympustól

Jól értesült források tudni vélik, hogy az Olympus még az idén legalább három új digitális fényképezőgéppel fog előrukkolni. A legvalószínűbb forgatókönyv szerint az újdonságokról valamikor szeptember elején fog lehullani a lepel, a legérdekesebb közülük pedig egy bizonyos Olympus E-M1 típusjelzésű modell lesz.

Hármas újdonság jön az Olympustól

Erről az egyelőre meglehetősen titokzatos készülékről elsőként július elején hallhattunk, most pedig újabb pletykák keltek szárnyra vele kapcsolatban. Az előzetes információk arról szólnak, hogy az OM-D sorozat legújabb tagja, az Olympus E-M1 egy külcsínjét tekintve leginkább a tükörreflexes fényképezőgépekhez hasonlatos készülék lesz, mely az E-M5-énél nagyobb markolattal és egy új felső tekerőtárcsával fog rendelkezni. A mikro-négyharmados rendszerű, tükör nélküli cserélhető objektíves fotómasina állítólag egy újgenerációs 16 megapixeles képérzékelőt vonultat fel, az autofókusz rendszer pedig nem kevesebb mint nyolcvanegy AF-ponttal rendelkezik.

A sorozatfelvevő révén maximum 10 képkocka/másodperces sebesség érhető el, a legrövidebb záridő 1/8000 másodperc, a leghosszabb záridő 60 másodperc ezenkívül pedig szólnunk kell még a 3 colos mozgatható kijelzőről, a 2,36 millió képpontos elektronikus képkeresőről, illetve az integrált Wi-Fi-ről. A fényérzékenység ISO200 és ISO25600 között állítható, a vaku szinkronideje pedig 1/320 másodperc.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: