Közösség - Események

XBOX XBOX "nyári programozói tábor" az IT Factory szervezésében

A 20 órás tanfolyamot az IT Factory elsősorban azoknak a középiskolásoknak és egyetemistáknak ajánlja, akik szórakoztató módon szeretnének a programozással ismerkedni, ugyanakkor megszerzett tudásukat az életben később is hasznosítani kívánják.

Az 5 alkalomból álló képzésen résztvevők képesek lesznek mind XBoxra, mind a Windows 7 okostelefonokra XNA-alapú játékokat és alkalmazásokat készíteni. 

PacMan forever, avagy játékfejlesztési alapismeretek egy klasszikus példán

A programozási sorozat első részében a játékfejlesztés alapjairól lesz szó. A közismert PacMan játék segítségével gyakorlatorientált módon ismerkedhetünk meg többek között a grafika, a sprite-kezelés és a programlogika meghatározó alapjaival. 

 
Jöhet bárki, akit érdekel a játékfejlesztés!

A tanfolyamon való online vagy tantermi részvételhez nem szükséges semmiféle programozási előismeret, csupán érdeklődés a játékfejlesztés és a programozás iránt.

Jelentkezési határidő: 2010. június 24., csütörtök
A képzésre öt egymást követő délután kerül sor június 28. és július 2. között. Van azonban egy nulladik alkalom is (június 22.), amikor telepítjük a szükséges programozási környezeteket, valamint kedvcsinálónak megnézhetjük, egyetlen óra alatt milyen értelmes játék összerakására kerülhet sor.

részletes tematikából tájékozódhatank az érdeklődők, hogy pontosan miről is lesz szó az egyes órákon. Ráadásul minden előadást rögzítenek, így ha valakinek közbejön valami, és mégsem tud résztvenni egy alkalmon, az oktatás után szinte rögtön elérhető órai felvételeknek köszönhetően könnyedén pótolhatja lemaradását.
 
A tanfolyamról további információkat itt olvashat >>> itfactory.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: