Hírek - IKT hírek röviden

41 megapixeles kamera, villanó és wifi is lesz a Hyetis Crossbow luxuskarórán.

A svájci fejlesztésű okosóra külsőre hagyományos társaira hasonlít, mivel hagyományos mutatókkal is felszerelik, amelyet egy olyan automatikus óraszerkezet működtet, amely mechanikus, de felhúzást nem igényel, mivel a napi használat mozgási energiáját használja fel.

 

Kamerás és wifis lesz a luxus okosóra

Ennek a megoldásnak köszönhetően a karóra akkor is képes a pontos időt mutatni, ha egy töltéssel átlagos használat mellett négy napig működni képes okosmodulja lemerült. A óramutatók mögött azonban digitális képernyő kap helyet, amelyen okosórához méltó szolgáltatásokat nyújt az eszköz, amelynek végleges specifikációját még nem rögzítették.

A tervek szerint az eszköz wifit és Bluetootht is támogat, és érintés nélküli NFC azonosítólapkával is fel lesz szerelve. Oldalában egy csúcsminőségű, 41 megapixeles digitális kamera, és körülötte ledes villanók is megtalálhatók lesznek.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.origo.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: