Hírek - IKT hírek röviden

PayPal mobilbank magyar fejlesztéssel

A magyar hátterű, banki szolgáltatásokat fejlesztő és kínáló IND ma bejelentette, hogy a miskolci székhelyű cég az internetes pénzátutalás vezető szolgáltatójával, a PayPallal hozta létre az új online és mobilbanki szolgáltatást, amely jóval egyszerűbbé és gyorsabbá teszi az egyébként bonyolult és időigényes bankolási folyamatot.

PayPal mobilbank magyar fejlesztéssel

Ezt PayPal előfizetés nélkül is bárki igénybe veheti, amennyiben van internetbanki hozzáférése és ismeri a címzett e-mail címét. Természetesen további PayPal funkciók is megtalálhatóak az IND új megoldásában, amelyek teljességgel kompatibilisek a bankok már meglevő online és mobil banki szolgáltatásaival.

Így például az ügyfelek PayPal számlát is létrehozhatnak, bankszámláikról a PayPal egyenlegüket azonnal feltölthetik és utalhatnak a PayPal egyenlegről a bankszámlára. A magyar hátterű IND-t ma már világszerte úgy ismerik, mint a jövő bankjának specialistáját.

Tovább a teljes cikkhez >>> itcafe.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: